Werken bij ADD Safety Group

De ADD Safety Group ontzorgt veel bedrijven en organisaties op het gebied van Safety & Security. We zijn specialist op het gebied van veiligheidsbeleid. Zo helpen onze professionele veiligheidskundigen organisaties bij hun HSE-Beleid. Onze mangat- en brandwachten zorgen voor een veilige werkomgeving en met onze securitytak zorgen we voor veilige evenementen, winkels, bouwplaatsen en recreatieparken. Meer informatie over ons bedrijf kun je lezen op www.addsafetygroup.nl.

Om ons team verder uit te breiden, zijn we op zoek naar een ervaren en enthousiaste collega voor de functie van:

(Project) Veiligheidskundige
32-38 uur per week

In deze afwisselende job bezoek je (volgens een vastgestelde route) de werkplekken van een team dat betrokken is bij het realiseren van netwerkverzwaring van Flevoland tot Friesland. De medewerkers voeren graafwerkzaamheden uit, trekken kabels, boren (gestuurd boren) en voeren installatiewerkzaamheden uit. Je controleert op naleving van de afgesproken regels, spreekt mensen aan wanneer je afwijkingen constateert en stuurt bij waar dat nodig is.

Maar dat is niet alles! Als (Project) Veiligheidskundige bereid je ook pakkende en relevante toolboxen voor en presenteer je deze vervolgens met enthousiasme. Daarnaast heb je een flinke inbreng bij StartWerk Instructies . Je werkzaamheden vinden op diverse plekken plaats. Het ene moment sta je op de open vlakte en het volgende moment werk je in de bebouwde kom of langs de (snel)weg. Tot slot ben je verantwoordelijk voor een juiste verslaglegging (in woord en geschrift) van je werk.

We kunnen niet anders zeggen dan dat je een superinteressante en verantwoordelijke taak krijgt, waarin je je kennis en expertise van ons boeiende vak helemaal kwijt kunt!

Wat breng je mee:

 • Je hebt de opleiding Middelbaar Veiligheidskundige met succes afgerond. Jouw werk- en denkniveau liggen op HBO-niveau;
 • Je hebt in je vakgebied ervaring met het werken langs de weg, grondroeren en de risico’s die daarbij aanwezig zijn en gestuurd boren;
 • LOTO(TO) procedures kennen voor jou geen geheimen meer;
 • Je bent sterk in het voorbereiden en geven van Toolboxen en het leveren van inbreng bij StartWerk Instructies;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Voor ons is het niet alleen van belang dat je over een solide theoretische basis beschikt. Hoe jij als mens in elkaar steekt, is minstens zo belangrijk! Wanneer jij jezelf in de volgende eigenschappen herkent, dan pas je perfect bij deze functie:

 • Je bent toegankelijk en hebt een coachende manier van werken;
 • Wanneer de situatie daar om vraagt kun je doorpakken en de juiste acties ondernemen;
 • Je bent communicatief sterk en kunt communiceren met de verschillende lagen in de organisatie (van uitvoerenden tot projectdirectie en bezoekers);
 • Het geeft je energie om mensen te coachen en samen met het team een mooi en bovenal veilig resultaat te behalen.

Wat mag je van ons verwachten:

We beseffen dat we heel wat van je vragen. Maar dat mag je ook van ons! Tegenover deze interessante en verantwoordelijke functie staat dan ook een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden. Het bruto salaris per vier weken (op basis van 38 uur per week) ligt tussen de € 2.600,= en € 3.900,=. Een auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden. Over alle overige secundaire arbeidsvoorwaarden gaan we graag met je in gesprek. Daarnaast bieden we je een inspirerende werkomgeving waarin jij het beste uit jezelf kunt laten zien en je blijven ontwikkelen in je vakgebied. Over de sfeer binnen ons bedrijf kunnen we kort zijn: die is gewoon goed! Je komt terecht in een team van enthousiaste en betrokken vakgenoten die stuk voor stuk gaan voor collegialiteit en professionaliteit.

Goed om te weten:

 • Het project duurt meerdere jaren en start per oktober 2023. We vinden het daarom belangrijk dat je je voor langere tijd aan ons wilt binden;
 • Omdat je nauw samenwerkt met onze opdrachtgever en het uitvoerende team, zul je niet alleen met ons, maar ook met hen een match moeten hebben.

ADD; daar wil je toch onderdeel van uitmaken?

Overtuig ons van jouw talent, capaciteiten en enthousiasme en stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk 25 augustus a.s. naar Perry Wessel (perry@addsecurity.nl) of Henri Schalen (henri@addsecurity.nl) We kijken uit naar je reactie!

Wil je eerst meer weten? Ook dan kun je via e-mail contact met één van ons opnemen.

Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Je kunt ons ook altijd even bellen!

info@addsafetygroup.nl
+31 (0)85 06 530 24

Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam
Heb je een vraag of opmerking voor ons? We horen het graag!
Whatsapp openen
1
Kunnen wij je ergens mee helpen?
Stuur ons een WhatsApp bericht
Welkom bij ADD Safety Group, wij staan je graag te woord. Kunnen wij jou ergens mee helpen? Stuur snel een berichtje via WhatsApp.