ADD Safety Group opent deuren op nieuwe locatie

Op donderdag 14 december jl. was het zover: de ADD Safety Group opende officieel de deuren van  haar nieuwe pand op bedrijventerrein de Stadterij aan de A.G. Bellstraat. De feestelijke gebeurtenis werd afgetrapt door niemand minder dan Hoogeveens burgemeester Karel Loohuis, die met gepaste trots en enthousiasme het nieuwe pand in zijn gemeente opende.

De Hoogeveense onderneming is in Noord Nederland een bekende speler in de wereld van safety en security. Met een breed pakket aan specialistische diensten ontzorgen zij hun klanten wanneer het op veiligheid aankomt. Van evenementen- tot persoonsbeveiliging, van winkelbeveiliging tot camerabewaking, van veiligheidsmanagement tot verkeersregelaars en van brandwacht tot EHBO-ers en portofoonverhuur. De ADD Safety Group heeft die diensten ondergebracht in drie afzonderlijke bedrijven: ADD Security (beveiligingsdiensten voor uiteenlopende doelgroepen), ADD Safety (veiligheidsdiensten zoals HSE-management, mangat- en brandwachten, verkeersregelaars en gasmeetkundigen) en ADD Services (EHBO-diensten, trainingen, opleidingen, garderobebeheer, portofoonverhuur en toezichthouders).

 

Burgemeester Loohuis prees ADD Safety Group voor hun toewijding aan Hoogeveen en de groei die zij hebben doorgemaakt. Daarnaast benadrukte hij het belang van bedrijven als ADD Safety Group in onze maatschappij. Dat een succesvol en groeiend bedrijf als ADD ervoor kiest om in Hoogeveen te blijven noemde hij belangrijk en goed voor de regio. Na de openingsceremonie kregen de genodigden de gelegenheid om het nieuwe kantoor te bezichtigen.

 

De driekoppige directie, bestaande uit Sjon Kleine, Wim Oldenhuizing en oprichter Henri Schalen zijn terecht trots. ‘We bedanken al onze relaties die hebben bijgedragen aan het succes van ADD. We zijn dankbaar voor de groei die we hebben mogen doormaken en het feit dat we in het nieuwe pand onze organisatie verder kunnen laten groeien. Deze plek biedt ons volop ruimte en de mogelijkheden om onze dienstverlening verder te ontwikkelen’. Uiteraard was er ook een bedankje voor de medewerkers. Zij werden, daags na de formele opening, getrakteerd op een openingsfeest.

Whatsapp openen
1
Kunnen wij je ergens mee helpen?
Stuur ons een WhatsApp bericht
Welkom bij ADD Safety Group, wij staan je graag te woord. Kunnen wij jou ergens mee helpen? Stuur snel een berichtje via WhatsApp.