Werken bij ADD Safety Group

Alle vormen van beveiliging, advies op het gebied van veiligheid en veilig werken én de meest uitgebreide services wanneer het op de ondersteuning van een evenement of bijeenkomst aankomt: je kunt het met een gerust hart aan ADD Safety Group overlaten. Wij zijn de ervaren, goed opgeleide en getrainde specialist! Om ons team verder uit te breiden, zijn we op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van:

PLANNEr (32-38 uur, werklocatie Hoogeveen, thuiswerken incidenteel mogelijk)

Als planner speel je een cruciale rol in ons team! Jij zorgt er namelijk voor dat onze collega’s op het juiste moment op al onze projecten aan de slag gaan. Onze beveiligingscollega’s werken 24/7 en het hele jaar door, dus die planning vraagt wat van jouw planningscapaciteiten en -talenten. Je draait mee in piketdiensten en draait je hand niet om voor korte termijn aanpassingen van de planning. Sterker nog: die uitdaging ga je graag aan.

Je werkt zelfstandig maar hebt veel overleg en contact met de teamleiders van onze werkgebieden. Plannen is mensenwerk en gaat -wat ons betreft- veel verder dan alleen maar het vullen van diensten. Wie past het beste bij welk project en welke collega’s zijn het meest geschikt om een specifieke klus op te pakken?

Wat breng je mee:

 • Je bent een geboren planner. Heb je ervaring met het plannen van 24-uurs diensten? Dan heb je absoluut een streepje voor;
 • Wanneer je al ervaring met de werkzaamheden hebt opgedaan is dat fijn, maar ben je een enthousiaste en leergierige starter dan nodigen we je ook zeker uit om te solliciteren;
 • Je bent van onbesproken gedrag. Een uitvoerige screening behoort tot de procedure;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en beschikt over eigen vervoer;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt de rust en het overzicht in je om een complexe planning in goede banen te kunnen leiden; 
 • Als planner sta je dicht op onze business, we vinden het daarom belangrijk dat je de werkvloer van de beveiliger meemaakt en af en toe een dienst meedraait om collega’s te leren kennen en praktijkervaring op te doen. Om dat te kunnen moet je in het bezit zijn van een ESO- of beveiliger 2 diploma of dat willen behalen.
 • Je werkt nauwkeurig en accuraat en bent communicatief vaardig.

  Wat mag je van ons verwachten:

  We beseffen dat we heel wat van je verwachten. Maar dat mag je ook van ons! Tegenover deze interessante en leuke job staat dan ook een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden. Wanneer je aan de slag gaat bij de ADD Safety Group kun je in ieder geval rekenen op een beloning die ruim boven de CAO ligt.

  De belangrijkste voorwaarden op een rijtje:

  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO;
  • De salarisrange ligt tussen de € 2.600,- en € 3.000,- bruto per vier weken (13 perioden) en is daarmee ruim hoger dan de CAO;
  • Je ontvangt 8% vakantiegeld en 2,5% eindejaarsuitkering;
  • Je kunt gebruik maken van een telefoon en laptop van de zaak;
  • We bieden je een goede reiskostenregeling;
  • We vinden het belangrijk dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen; hiervoor bieden we je alle ruimte.

  We omschrijven onszelf niet alleen als een professionele organisatie, maar ook als een fijne werkgever waar je het beste uit jezelf kunt halen en je kunt blijven groeien in je vakgebied. En die omschrijving horen we ook terug van onze medewerkers. Over de sfeer binnen ons bedrijf kunnen we kort zijn: die is gewoon goed! Waar je ook werkt binnen de ADD Safety Group: je komt terecht in een team van enthousiaste en betrokken vakgenoten die stuk voor stuk gaan voor collegialiteit en professionaliteit.

  De ADD Safety Group; daar wil je toch onderdeel van uitmaken?

  Lijkt de job van planner je iets? Dan horen we dat graag van je. Een motivatiebrief kun je achterwege laten; we gaan liever direct met je in gesprek. Stuur je CV naar info@addsafetygroup.nl en vermeld in je bericht dat je reageert op de vacature van planner. Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 085 06 530 24. We kijken uit naar je reactie!

  Contact opnemen

  Heb je een vraag of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Je kunt ons ook altijd even bellen!

  info@addsafetygroup.nl
  +31 (0)85 06 530 24

  Naam(Vereist)
  Bedrijfsnaam
  Heb je een vraag of opmerking voor ons? We horen het graag!
  Whatsapp openen
  1
  Kunnen wij je ergens mee helpen?
  Stuur ons een WhatsApp bericht
  Welkom bij ADD Safety Group, wij staan je graag te woord. Kunnen wij jou ergens mee helpen? Stuur snel een berichtje via WhatsApp.