Werken bij ADD Safety Group

Objectbeveiliging, evenementenbeveiliging, zonneparkbeveiliging, het beveiligen van een recreatiepark of winkel: je kunt het met een gerust hart aan ADD Security overlaten. Wij zijn de ervaren, goed opgeleide en getrainde specialist!

Om ons team verder uit te breiden, zijn we op zoek naar ervaren en enthousiaste collega’s voor de functie van:

Allround Beveiliger

Als beveiliger maak je deel uit van een team dat verantwoordelijk is voor het handhaven van de orde, rust en de continuïteit binnen het object dat je gezamenlijk beveiligt. Daarbij vervul je ook altijd de rol van gastheer of -vrouw. Jij weet als geen ander dat je werkt met de klant(en) van onze klant en benadert deze daarom altijd professioneel en vriendelijk!

Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

Wat breng je mee:

 • Je hebt een beveiligingsopleiding (beveiliger 2 of gelijkwaardig) met succes afgerond;
 • Wanneer je al ervaring met de werkzaamheden hebt opgedaan is dat fijn, maar ben je een enthousiaste en leergierige starter dan nodigen we je ook zeker uit om te solliciteren;
 • Je bent 18 jaar of ouder;
 • Je bent van onbesproken gedrag. Een uitvoerige screening behoort tot de procedure;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en beschikt over eigen vervoer;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Daarnaast verwachten we van jou dat je de Duitse en/of Engelse taal dermate beheerst dat je een bezoeker vriendelijk te woord kunt staan;
 • Je straalt de rust, het vertrouwen en de expertise uit die van een beveiliger verwacht mogen worden;
 • Je bent in het bezit van een geldig EHBO of BHV certificaat aangevuld met reanimatie, of wilt deze behalen;
 • Je werkt nauwkeurig en accuraat en bent communicatief vaardig;
 • Je bent representatieve verschijning;
 • Je hebt van nature een flexibele instelling, je denkt mee en hebt organisatorisch inzicht;
 • Je komt zowel alleen als in een team goed uit de verf;
 • Om alles uit deze functie te kunnen halen, moet je beschikken over een goede fysieke en mentale gezondheid.

Ben je actief als zelfstandige (zzp-er) in ons vakgebied en voldoe je aan ons profiel? Ook dan gaan we graag met je in gesprek. Als zzp-er vragen we je aanvullend om het volgende: 

 • Een geldige modelovereenkomst,
 • Je hebt een Bedrijfs Aansprakelijkheids Verzekering (BAV) afgesloten;
 • Je gaat akkoord met en respecteert de inkoopvoorwaarden van ADD Security

Wat mag je van ons verwachten:

We beseffen dat we heel wat van je verwachten. Maar dat mag je ook van ons! Tegenover deze interessante en verantwoordelijke functie staat dan ook een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden. Wanneer je aan de slag gaat bij ADD Security kun je in ieder geval rekenen op een beloning die 10% boven de CAO ligt.

Wanneer je werkt bij ADD Security, werk je voor de ADD Safety Group! Niet alleen een professionele organisatie, maar ook een fijne werkgever waar je het beste uit jezelf kunt halen en je kunt blijven ontwikkelen in je vakgebied. Over de sfeer binnen ons bedrijf kunnen we kort zijn: die is gewoon goed! Waar je ook werkt binnen de ADD Safety Group: je komt terecht in een team van enthousiaste en betrokken vakgenoten die stuk voor stuk gaan voor collegialiteit en professionaliteit.

De ADD Safety Group; daar wil je toch onderdeel van uitmaken?

Enthousiast geworden om als allround beveiliger bij ons aan de slag te gaan? Wat ons betreft hoef je niet in de pen te klimmen en een brief te schrijven. Je kunt gewoon telefonisch contact met ons opnemen via 085 06530 24 (bij voorkeur tijdens kantooruren). We gaan graag met je in gesprek!

Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Je kunt ons ook altijd even bellen!

info@addsafetygroup.nl
+31 (0)85 06 530 24

Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam
Heb je een vraag of opmerking voor ons? We horen het graag!
Whatsapp openen
1
Kunnen wij je ergens mee helpen?
Stuur ons een WhatsApp bericht
Welkom bij ADD Safety Group, wij staan je graag te woord. Kunnen wij jou ergens mee helpen? Stuur snel een berichtje via WhatsApp.